Prodávané značky
Rodinná konzervárna Via Delicia
Rodinná konzervárna Via Delicia
-
Náš džem má typickou chuť jeřabin s mírnou hořkostí, připomínající pomerančovou kůru. Plody jsou před vařením pasírovány,...
-
Ostružinový džem vyrábíme z celých plodů a dobu přípravy jsme zkrátili na minimum. Tím se zachovala jemná chuť plodů, cenné...
-
Šípková marmeláda se používala na mazání na chleba, k lepení vánočního cukroví a samozřejmě na výrobu šípkové omáčky. Je to...
-
Špendlíkový džem v sobě ukrývá jemnou chuť podobnou mirabelkám, ale zároveň ostřejší kyselinky pocházející z planého ovoce.
-
Ano, čtete dobře, smrkové výhonky jsou skutečně základem tohoto neobvyklého džemu příjemně pryskyřičné vůně a chuti. Smrkové...
-
Borůvky na tento džem máme z Jeseníků, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi...
-
Když byla úroda brusinek, vyráběla se z nich vynikající marmeláda granátové barvy a báječně sladkotrpké chuti. Brusinková...
-
Játrová paštika v selském stylu - zabíjačková hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které přidáváme pořádnou porci...
-
Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky...
-
Opravdová delikatesa.
Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku.
-
Opravdu lahůdková záležitost...
Lahůdková záležitost - pečený králík, trošku vepřového masa, čerstvá zelenina, sůl a koření....
-
Hrubě mletá paštiku s přídavkem portského vína, které dodává paštice nezaměnitelnou chuť.
Naše...
-
Opravdová delikatesa z kančího masa.
Paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem, je dobře roztíratelná.
-
Vepřovka jak má být - obsahuje 99% kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během...
-
Vítězný recept ze soutěže Flora Džem 2018 od autorky paní Květuše Hildebrandtové. Vychutnáte výraznou chuť višní, pravý...
-
Opravdu originální chuť paštiky a Olomouckých tvarůžků...
Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. Dobře...
-
Uzené vepřové maso bez dusitanových solí, vyuzené klasickým způsobem na bukovém dřevu.
-
Klasická úprava hovězího masa, které je ozvláštněno chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je...
-
Dříve se husy a kachny chovaly snad u každé chalupy - kvůli masu, peří a sádlu. Z dobře vykrmených ptáků pak získali také...