Březová šťáva Hello spring 750ml
Popis
Březová míza „Hello Spring“ je díky svým přírodním minerálům vhodná především pro:
- lidi, kteří chtějí zhubnout a trpí zadržováním vody v těle
- sportovce – jako zdroj energie před tréninkem a během sportování, a pro regeneraci organismu po sportování
- přepracované a vystresované lidi
- starší lidi, kterým březová míza dodává potřebnou vitalitu pro svaly a trávicí soustavu;
Březová míza je také vhodná, pokud:
- potřebujete vyvážit vlivy nezdravého stravování
- trpíte chronickým onemocněním jater
- konzumujete příliš mnoho alkoholu
- kouříte
- máte oslabený imunitní systém
- užíváte velké množství léků, jako jsou antidepresiva, kortizon nebo statiny
Výhody březové mízy „Hello Spring“
Březová míza má silné diuretické vlastnosti, které napomáhají vyplavovat škodlivé toxiny, kyselinu močovou a nadbytečnou vodu z těla.
Takto se dá předcházet celulitidě, nebo alespoň již existující celulitidu zmírnit. Březová míza má v rámci zdravého a vyváženého stravování i dlouhodobé pozitivní účinky při obezitě.
Březová míza má vysoce účinnou detoxikační funkci, a proto podporuje činnost ledvin a posiluje játra.
Březová míza obsahuje také sloučeniny zvané saponiny, které významně napomáhají snížení hladiny cholesterolu.
V současné době se březová míza a její blahodárné účinky na lidské zdraví využívají po celém světě čím dál více, a to především díky jejímu pozitivnímu a detoxikačnímu vlivu na tyto dva životně důležité orgány:
1. Játra: Filtrací a vylučováním toxických odpadních látek.
2. Ledviny: Filtrací a odváděním škodlivých látek močovými cestami.
Výroba březové mízy “Hello Spring”
Dodávka surovin (přírodní březová míza, cukr, kyselina citronová).
Prohlášení výrobce naleznete ZDE.
Příprava surovin
- Filtrace březové mízy na filtračním lisuProsévání cukru a kyseliny citronové
- Míchání surovin podle receptury na stanici dávkování a míchání šťáv “BOEMA”
- Zahřívání nádob
- Příprava lahví a víček
- Stáčení mízy pomocí plnícího dávkovače B4- KDN-22
- Uzavírání lahví s pomocí B4-KSK-110A
- Sterilizace v autoklávu
- Strojové mytí a sušení naplněných lahví
- Etiketování lahví se stroji značky LANGGUTH
- Potisk víček lahví
- Balení do kartonů
- Paletizace
- Skladování
Akreditovaná laboratoř pak kontroluje vzorky Březové mízy „Hello Spring“, aby byla prokázána shoda hotového nápoje s organoleptickými, fyzikálními a chemickými parametry. Navíc je hotový produkt zaslán do nezávislé akreditované laboratoře, aby byly provedeny dodatečné analýzy odpovídající požadavkům technických předpisů celní unie TP TC 021/2011 a SANPIN č. 52 (protokoly jsou přiloženy). Teprve poté je vystaveno Prohlášení o shodě celní unie (je přiloženo).
Pro výrobu BŘEZOVÉ MÍZY „HELLO SPRING“ jsou používány výhradně následující suroviny:
1. Přírodní březová míza
2. Cukr
3. Kyselina citronová
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.