Miso rýžové BIO 200g - Natural

5911
Neohodnoceno

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 


114 Kč
Kategorie: Ochucovadla
 
Složení: rýže natural BIO 37,8%, sojové boby BIO 35,1%, pitná voda, mořská sůl, koji

 

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota 702 kJ / 207 kcal
Tuky 6,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 11,6 g
z toho cukry 10,9 g
Bílkoviny 12,1 g
Sůl 12,8 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: