Miso mugi ječné BIO 200g - Natural

5910
Neohodnoceno

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

 


94 Kč
Kategorie: Ochucovadla
 
Složení: sójové boby bio, ječmen bio, voda, mořská sůl, koji

 

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota 494 kJ / 118 kcal
Tuky 3,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 9,6 g
z toho cukry 9,5 g
Bílkoviny 11,4 g
Sůl 14 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: