CHILLI HABANERO PASTA 170g

4876
Neohodnoceno

Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky  v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.

Pasta z červených chilli papriček habanero - dochucovací výrobek k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.

Hmotnost 170 g.

Složení: olivový extra panenský olej, sušená solená rajčata min. 27%, mořská sůl max. 3,2%, červené chilli papričky habanero min. 19%, 100% citronová šťáva, bazalka v různém poměru.

Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do +25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.

Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Středně pálivé!


220 Kč
Kategorie: Kečupy, omáčky, pesta, hořčice
 

Co je to a co s tím?

Pasta z červených chilli papriček Habanero v kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Tato pasta Vás vždy překvapí svojí chutí a kombinací a s čím ji můžeme používat. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky. Dále je výborná do jemných krémových polévek, kterým dodá příjemně hřejivou chuť a barvu. Pro masožrouty k steakům, přírodním plátkům nebo můžeme přimíchat do šťávy, omáčky, guláše apod.  Při posezení u sklenky k sýrům nebo jen tak na bagetku. Kombinací se dá vymyslet mnoho. Fantazii se meze nekladou. Pasta z červených chilli Habanero je krásná a chuťově lahodně zahřívací. Kdo ji ochutná, ihned se do ní zamiluje, tak jako já :).

Pasta je složená s přírodních surovin, takže zdravé " pálení a žhavení".

Kam to dát?

Výrobek je pasterován, jeho životnost je tedy min. 12 měsíců od data výroby, uvedené na obalu. Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: